دانگرید از نسخه آزمایشی iOS 13 و iPadOS 13 به آخرین نسخه iOS 12

1,133

با وجود مشکلات متعدد نسخه آزمایشی iOS 13 و iPadOS 13 که اخیرا نیز به صورت عمومی عرضه شده، نصب این دو سیستم عامل جدید به کاربران عادی توصیه نمی‌شود. اگر به هر دلیلی نسخه آزمایشی iOS 13 و iPadOS 13 را نصب کرده‌اید و قصد بازگشت به iOS 12 را دارید با ما همراه باشید تا نحوه دانگرید از iOS 13 و iPadOS 13 را یاد بگیرید.

برای بازگشت به iOS 12 نیاز به آیتونز دارید. اگر از آموزش ما برای نصب iOS 13 و iPadOS 13 استفاده کرده‌اید باید بکاپ دستگاهتان را داشته باشید.

در بازگشت به iOS 12 در صورت داشتن بکاپ اطلاعاتتان از بین نمی‌روند. در صورت نداشتن بکاپ می‌توانید به iOS 12  برگردید اما اطلاعات دستگاهتان پاک خواهد شد. شما امکان استفاده از بکاپ گرفته شده در iOS 13 و iPadOS 13 را در iOS 12 ندارید. اپل اجازه بازیابی بکاپ نسخه‌های بالاتر را در نسخه‌های پایین‌تر نمی‌دهد.

دانگرید از iOS 13 و iPadOS 13 به iOS 12 :

برای بازگشت به iOS 12 از iOS 13 و iPadOS 13 نیاز به آیتونز در مک یا ویندوز دارید. هنچنین دستگاه شما باید در حالت ریکاوری _Recovery Mode_ قرار گیرد. یکی دیگر از پیش نیازهای بازگشت به iOS 12 دانلود فریمور آن است که با مراجعه به لینک‌های زیر می‌توانید آخرین نسخه آن را متناسب با دستگاه خودتان دانلود نمایید.

دانلود تمام فریمور های آیفون با لینک مستقیم

دانلود تمام فریمور های آیپد با لینک مستقیم

دانلود تمام فریمور های آیپاد تاچ با لینک مستقیم

۱- دستگاه خود را با مراجعه به مسیر مقابل یا روش معمول با دکمه خاموش کنید. Settings → General → Shutdown

۲- آیتونز را در کامپیوتر خود باز کنید.

۳- دستگاه خود را به حالت ریکاوری ببرید. اگر نحوه این کار را نمی‌دانید روی این لینک کلیک کنید.

۴- زمانی که گزینه Restore و Update را در آیتونز دیدید با گرفتن دکمه Shift/Option در ویندوز/مک روی Restore بزنید. از صفحه باز شده مسیر فایل فریمور دانلود شده را به آیتونز بدهید.

حالت ریکاوری

۵- برای تایید روی Restore and Update کلیک نمایید.

۶- در صفحه باز شده برای به روزرسانی روی Next بزنید.

۷- صفحه بعدی مربوط به شرایط و قوانین است، روی Agree کلیک کنید.

آیتونز پروسه را آغاز می‌کند و وابسته به دستگاه و کامپیوتر شما این کار ممکن است تا ۳۰ دقیقه و حتی بیشتر طول بکشد.

زمانی که پروسه به اتمام برسد تمامی اطلاعات شما نیز پاک می‌شود. به هیچ وجه قبل از پایان فرآیند ریستور دستگاه را از کامپیوتر جدا نکنید. زمانی که دانگرید از iOS 13 کامل شد شما می‌توانید بکاپ خود را که قبل از رفتن به نسخه بتا گرفته‌اید، روی دستگاه برگردانید. اگر نحوه این کار را نمی‌دانید روی این لینک کیک کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.