۸ کاری که قبل از فروش آیفون و آیپد باید انجام دهید

0 50

اگر به هر دلیلی قصد فروش آیفون و یا آیپد خود را دارید باید یک سری کارها را انجام دهید که برای خودتان و خریدار مشکلی پیش نیاید. ما برای سهولت شما عزیزان این موارد را در این مطلب آورده‌ایم.

همچنین بخوانید:

کارهایی که قبل از فروش آیفون و آیپد باید انجام داد

کارهای ساده زیر را انجام دهید که مطمئن شوید اطلاعات شما به دست صاحب بعدی آیفون نمیفتد و یا در آینده برای وی نیز مشکلی پیش نخواهد آمد.

۱- جداسازی اپل واچ

اگر اپل واچتان را با آیفون جفت سازی کرده‌اید، آن را جدا کنید. برای این کار در حالی که آیفون و اپل واچ در نزدیکی هم هستند به برنامه Apple Watch در آیفون خود بروید و تب My Watch را باز کنید.

روی ساعتتان بزنید و آیکون i که یک دایره دور آن است را انتخاب نمایید. از صفحه باز شده گزینه Unpair Apple Watch را بزنید.

۲- بکاپ گرفتن از آیفون

قبل از پاک کردن اطلاعات آیفون، یک بکاپ از آن بگیرید. می‌توانید این بکاپ را به آیفون بعدی خود منتقل کنید تا اطلاعاتتان از دست نرود. برای آموزش بکاپ گرفتن به این لینک مراجعه نمایید.

۳- خارج شدن از حساب آیکلاد، آیتونز و اپ استور

اگر از iOS 10.3 و بالاتر استفاده می‌کنید، از صفحه تنظیمات روی اپل آیدی خود بزنید. به پایین صفحه بروید و گزینه Sign Out را انتخاب نمایید. احتمالا از شما اپل آیدی و پسورد را بخواهد که باید آن‌ها را وارد کنید.

اگر از iOS 10.2 و پایین‌تر استفاده می‌نمایید به مسیر Settings > iCloud > Sign Out بروید. مجددا روی Sign Out بزنید و گزینه Delete from My [name dastgah] را انتخاب کنید. سپس به مسیر Settings > iTunes & App Store > Apple ID > Sign Out رفته و اگر در هر کدام از مراحل اپل آیدی و رمز عبور خواسته شد، آن‌ها را وارد کنید.

۴- خاموش کردن Find My iPhone

مطمئن شوید که Find My iPhone خاموش باشد چون می‌تواند برای خریدار مشکلاتی را به وجود آورد. البته اگر از آیکلاد خارج شده باشید این گزینه نیز از دسترس خارج می‌شود.

با این حال اگر این کار را نکرده‌اید و آیفون هم دیگر در دسترس شما نیست، می‌توانید این کار را از طریق وب سایت iCloud.com یا برنامه Find My در یک دستگاه دیگر انجام دهید.

۵- غیرفعال کردن iMessage قبل از فروش آیفون

برای غیر فعال کردن iMessage به تنظیمات و سپس Messages بروید. در این صفحه گزینه iMessage را غیرفعال کنید.

اگر به آیفون خود دسترسی ندارید می‌توانید از طریق وب سایت اپل برای این کار اقدام کنید که متاسفانه شماره تماس ایران در این وب سایت پشتیبانی نمی‌گردد.

۶- حذف تمام تنظیمات و اطلاعات آیفون

زمانی که از اطلاعات بکاپ گرفتید و دیگر به آن نیاز نداشتید، وقت آن رسیده که همه چیز را پاک کنید.

توجه: پیشنهاد می‌شود که آیفون شما کاملا شارژ باشد یا آن را به شارژر متصل کنید.

نکته: اگر آیفون خود را جیلبریک کرده‌اید، پیشنهاد می‌شود که به جای این کار، آن را از طریق آیتونز ریستور نمایید.

به تنظیمات _Settings_ گوشی بروید و روی General بزنید.

از پایین صفحه گزینه Reset را انتخاب نمایید.

حالا روی Erase All Content and Settings بزنید. اگر رمز عبور روی دستگاه تعریف کرده باشید یا برای Restrictions پسورد گذاشته باشید، از شما خواسته می‌شود که آن‌ها را وارد کنید.

سپس برای بار آخر از شما تاییدیه گرفته می‌شود که باید روی Erase iPhone بزنید.

طی این پروسه، آیفون شما لوگوی اپل را نمایش میدهد.

بر اساس مدل آیفون شما و میزان اطلاعات، این پروسه از چند دقیقه تا چند ساعت زمان می‌برد.

۷- حذف آیفون از اپل آیدی

با مراجعه به این لینک و وارد کردن اپل آیدی و پسورد خود، وارد اکانتتان شوید. از قسمت Devices روی آیفون خود کلیک کنید و گزینه Remove from Account را انتخاب نمایید.

۸- انتقال مالکیت گوشی

با توجه به طرح ریجستری، اگر ساکن ایران هستید باید مالکیت گوشی را نیز منتقل کنید. برای این کار از این لینک کمک بگیرید.

به نظر شما چه کار مهم دیگری قبل از فروش آیفون و آیپد باید انجام داد؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.