محدود کردن یک کاربر در اینستاگرام

105

اینستاگرام اخیرا ویژگی جدیدی را به اپلیکیشن خود اضافه کرده که بتوانید یک کاربر را محدود کنید. با این ویژگی شما کاربر را بلاک نمی‌کنید اما فعالیتش در صحفه شما محدود می‌شود و قطعا برای بسیاری از کاربران مفید است چون برخی تمایلی به بلاک کردن یا گزارش اهانت دیگران ندارند.

برای این کار چند راه داریم که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

ویژگی محدود کردن یا Restrict چه کار انجام می‌دهد؟

  • کاربر محدود شده از زمان آنلاین شدن و خواندن پیام‌هایشان از سوی شما مطلع نمی‌شوند
  • کامنت‌های آن‌ها فقط برای شما و خودشان قابل مشاهده است مگر اینکه آن نظر را تایید کنید
  • انتقال دایرکت وی به قسمت Message Request
  • دریافت نکردن نوتیفیکیشن زمانی که وی برای شما کامنت بگذارد

محدود کردن کاربر از پروفایل

زمانی که در صفحه کاربری فرد مورد نظر هستید مراحل زیر را انجام دهید:

۱- روی سه نقطه (سمت راست بالا) بزنید.

۲- گزینه Restrict را انتخاب کنید.

۳- در یک صحفه به شما نمایش داده می‌شود که با این کار چه اتفاقی میفتد، برای تایید روی Restrict Account بزنید.

Restrict Instagram

محدود کردن کاربر از تنظیمات

زمانی که بخواهید یک یا چند کاربر را محدود کنید مراحل زیر را دنبال کنید.

۱- به تب پروفایلتون بروید و منو را با زدن روی سه خط موازی بالای صحفه، دست راست باز کنید.

۲- ابتدا Settings و سپس Privacy را انتخاب کنید.

۳- از قسمت Connections، روی Restricted Accounts بزنید.

اینستاگرام آیفون

۴- احتمال دارد خلاصه‌ای از این ویژگی به شما نمایش داده شود که روی Continue تپ نمایید.

۵- از باکس سرچ برای یافتن کاربر مورد نظرتان انتخاب کنید و با تپ کردن آن‌ها را نتخاب نمایید و سپس Restrict را انتخاب کنید.

محدود کردن کاربر در اینستاگرام ios

همچنین شما در این صفحه کاربرهایی که محدود کرده‌اید را مشاهده خواهید کردید.

محدود کردن کاربر از دایرکت

برای محدود کردن کاربر از دایرکت این قسمت را مطالعه کنید.

۱- از صفحه چت فرد روی آیکون i که دایره دور آن است بزنید.

۲- روی گزینه Restrict بزنید و سپس برای تایید Restrict Account را انتخاب نمایید.

محدود کردن دایرکت

محدود کردن کاربر از کامنت

شما از طریق کامنت یک کاربر نیز می‌توانید به گزینه محدود کردن دسترسی داشته باشید.

۱- نظر یا همان کامنت مورد نظرتان را به سمت چپ بکشید.

۲- روی گزینه Restrict بزنید و سپس برای تایید Restrict Account را انتخاب نمایید.

منبع iDB

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.