مقایسه ایرپاد ۲ با ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو : کدام یک برای شما مناسب است؟

باید رقابت بین شرکت‌هایی مانند بیتس و سونی را فراموش کنیم. به نظر می‌رسد که الان رقابت بین مدل‌های مختلف ایرپاد به اوج خود رسیده است. با معرفی ایرپاد ۳ با قیمتی مناسب، انتخاب برای کاربران سخت شده است. ما در اینجا ایرپاد ۲، ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو را با یکدیگر مقایسه کرده‌ایم تا شما انتخاب ساده‌تری داشته باشید.

در این مقایسه چه مواردی بررسی شده است؟ برای رسیدن به یک نتیجه گیری منصفانه، ما ایرپاد پرو، ایرپاد ۲ و ایرپاد ۳ را در چندین بخش مهم از جمله طراحی و ارگونومی، کنترل‌ها، عمر باتری، قیمت و … مقایسه نموده‌ایم. با این شرایط شما بعد از خواندن این مطلب انتخاب ساده‌ای خواهید داشت.

همچنین بخوانید:

ایرپاد ۲ در مقابل ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو : مقایسه سریع مشخصات

برای شروع مقایسه بیاید در ابتدا نگاهی به مشخصات کلیدی و عوامل تفاوت آن‌ها داشته باشیم.

ایرپاد ۲ایرپاد ۳ایرپاد پرو
طراحی:طراحی نسبتا قدیمی با ساقه بلندطراحی به روز با ساقه کوتاهطراحی به روز با سری سیلیکونی
کیفیت صدا:بالاتر از حد متوسطصدای شفاف و واضحکیفیت صدای عالی
فناوری‌ها:اشتراک گذاری صدا
تشخیص گوش
اشتراک گذاری صدا
تشخیص گوش
اکولایزر تطبیقی
درایور سفارشی اپل
آمپلی فایر سفارشی محدوده پویا بالا
صدای فضایی با ردیابی سر پویا
اشتراک گذاری صدا
تشخیص گوش
حذف نویز فعال
پشتیبانی از حالت شفافیت
اکولایزر تطبیقی
درایور سفارشی اپل
آمپلی فایر سفارشی محدوده پویا بالا
صدای فضایی با ردیابی سر پویا
سیستم یکسان سازی فشار هوا
سنسورها:سنسور نوری دوگانه
شتاب سنج تشخیص حرکت
تشخیص گفتار
تشخیص پوست
تشخیص حرکت
تشخیص گفتار
نیرو
سنسور نوری دوگانه
شتاب سنج تشخیص حرکت
تشخیص گفتار
نیرو
میکروفون:میکروفون دو گانه با شکل‌دهی پرتومیکروفون دو گانه با شکل‌دهی پرتو
میکروفون داخلی
میکروفون دو گانه با شکل‌دهی پرتو
میکروفون داخلی
تراشه:H1H1H1
باتری:تا ۵ ساعت گوش دادن با یکبار شارژتا ۶ ساعت گوش دادن با یکبار شارژ
(حداکثر ۵ ساعت در صورت فعال بودن صدای فضایی)
تا ۴.۵ ساعت گوش دادن با یکبار شارژ
(تا ۵ ساعت در صورت غیرفعال بودن حذف نویز فعال و حالت شفافیت)
ایرپاد با جعبه شارژ:بیش از ۲۴ ساعت گوش دادن
تا ۱۸ ساعت مکالمه
حضور ۱۵ دقیقه‌ای در کیس تا ۳ ساعت گوش دادن یا ۲ ساعت مکالمه را فراهم می‌کند
تا ۳۰ ساعت گوش دادن
تا ۲۰ ساعت مکالمه
حضور ۵ دقیقه‌ای در کیس تا ۱ ساعت گوش دادن یا مکالمه را فراهم می‌کند
بیش از ۲۴ ساعت گوش دادن
بیش از ۱۸ ساعت مکالمه
حضور ۵ دقیقه‌ای در کیس تا ۱ ساعت گوش دادن یا مکالمه را فراهم می‌کند
مقاومت در برابر آب و عرق:نداردIPX4IPX4
قاب شارژ:قاب معمولیقاب با پشتیبانی از مگ سیفقاب با پشتیبانی از مگ سیف
سازگاری:آیفون ۵S و جدیدترآیفون SE نسل ۱ و جدیدترآیفون SE نسل ۱ و جدیدتر
قیمت:۱۲۹ دلار۱۷۹ دلار۲۴۹ دلار

طراحی و ارگونومی

ایرپاد ۲ از یک طراحی نسبتا کلاسیک بهره می‌برد اما ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو ظاهری مدرن دارند. ساقه ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو کوتاه‌تر است ولی ایرپاد ۳ از سری سلیکونی بهره نمی‌برد. شاید فکر کنید نبود سری سلیکونی یک نکته منفی است اما برخی کاربران با نبود آن راحت‌تر هسستند!

جدای از طراحی بیرونی، پوشیدن ایرپاد ۲ نیز احساس راحتی کمتری در مقایسه با ایرپاد پرو و ایرپاد ۳ دارد. اگر ارگونومی و راحتی برای شما اولیت است، ایرپاد ۲ را نباید خریداری کنید. با وجود اینکه طراحی ایرپاد ۲ که در نسل قبلی هم حضور داشت یک پایه گذار برای این نوع هندزفری‌ها بود، اما در مقایسه با ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو مناسب نیست.

طراحی ایرپاد 2

حتی برخی از کاربران طراحی بیرونی ایرپاد ۲ را ترجیح می‌دهند و این تا حد زیادی وابسته به سلیقه می‌باشد، از طرفی هم ایرپاد ۲ بیشتر توی چشم است!!!

ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو با طراحی خود برای شرایط مختلف مناسب‌تر هستند. شما می‌توانید این دو هندزفری را هنگام کار و یا ورزش بپوشید و به خوبی در گوش جای می‌گیرند. طراحی این دو مدل به گونه‌ای است که به سادگی از گوش خارج نمی‌شوند، با این حال این مسئله تا حدود زیادی به شکل گوش شما نیز بستگی دارد.

طراحی ایرپاد 3

البته این بدان معنا نیست که ایرپاد ۲ به سادگی از گوش میفتد و ما از نظر مقایسه با ایرپاد پرو و ایرپاد ۳ می‌گوییم، به خصوص اگر فعالیت‌های پرتحرک ورزشی داشته باشید.

نبود سری سلیکونی در ایرپاد ۳ نیز چندان مهم نیست، چون تولید کنندگان مختلفی سری مخصوص این ایرپاد را به فروش می‌رسانند که قیمت مناسبی هم دارند.

طراحی ایرپاد پرو

کیفیت صدا

نمی‌توان به طور کلی کیفیت صدای ایرپاد را بی‌نظیر خواند اما مدل‌های جدیدتر در این زمینه پیشرفت داشته‌اند. با این حال کیفیت صدا اغلب کاربران را راضی خواهد کرد.

برخلاف نسل اول ایرپاد، ایرپاد ۲ از تقویت باس خوبی برخوردار است. ایرپاد ۲ تمایل دارد که باس را بلندتر از حد طبیعی کند و صدا بیشتر ترکیبی گردد. به طور کلی کیفیت صدا خنثی است و تغییرات دینامیکی سطح پایین به خوبی ارائه می‌شوند.

ایرپاد ۳ به لطف اضافه شدن درایور جدید، می‌تواند صدای واضح‌تری را ارائه دهد. باس مشخص و کامل، نقش حیاتی را در افزایش کیفیت کلی صدا دارد.

ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو از صدای فضایی با ردیابی پویای سر پشتیبانی می‌کنند تا صدایی همه جانبی را تجربه کنید. با این ویژگی هنگام تماشای فیلم یا بازی، احساس می‌کنید صدا از اطراف می‌آید. جدای از این ویژگی، هر دو مدل دارای اکولایزر تطبیقی نیز هستند تا فرکانس‌های صدا را با شکل گوش شما تنظیم نمایند.

با آمپلی فایر دامنه دینامیکی بالا و درایور قدرتمند، صدای ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو واضح و با کاهش نویز پس زمینه همراه است. میکرووفن دوگانه در کنار میکروفون داخلی صدای شما را هنگام تماس واضح‌تر می‌کنند.

ایرپاد پرو باس با کیفیت‌تری دارد. آهنگ‌هایی که باس عمیق دارند در مدل پرو بسیار واضح‌تر و دقیق‌تر شنیده می‌شوند. با این هندزفری به نظر می‌رسد که هر لایه از هر آهنگ منظم سازماندهی شده و صدا به خوبی ایزوله گردیده است.

با این حال نقطه تمایز مهم ایرپاد پرو در مقایسه با ایرپاد ۲ و ایرپاد ۳، ویژگی حذف نویز فعال است که یک میکروفون فرکانس‌های پایین را شناسایی می‌کند و قبل از اینکه به گوش شما برسند، خنثی می‌گردند. یکی دیگر از ویژگی‌های ایرپاد پرو که در مدل‌های دیگر نیست، حالت شفافیت است که با فعال بودن آن، صدایی که در اطراف شما است را می‌شنوید.

با معرفی ایرپاد ۳، اپل توانسته که فاصله زیاد ایرپاد ۲ و ایرپاد پرو را پر کند ولی هنوز هم از نظر کیفیت صدا، ایرپاد پرو تقریبا یک فضای دو قطبی را ایجاد کرده است.

کیفیت صدای ایرپاد پرو

کنترل‌ها

کنترل موزیک از خود ایرپاد نقش اساسی روی تجربه کاربری دارد. قطعا کاربران کنترل‌های غیر قابل اعتماد را نمی‌پسندند.

از این نظر، جسچر دوبار ضربه زدن به ایرپاد ۲، برای اغلب کاربران خوشایند نیست و ایرانی‌ها نیز چندان استفاده‌ای از سیری ندارند.

اما از سوی دیگر ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو با سنسور نیرو خود، کنترل دقیق و راحت‌تری را به همراه دارند. برای پخش، مکث و پاسخ دادن به تماس‌ها کافی است سنسور را یکبار فشار دهید. با دوبار یا سه بار فشار سنسور نیرو نیز می‌توانید به آهنگ قبلی و بعدی بروید. برای سوییچ بین حالت حذف نویز فعال و حالت شقافیت نیز کافی است که این سنسور را فشار داده و نگه دارید. بنابراین اگر کنترل از روی ایرپاد برای شما حاثز اهمیت است، ایرپاد ۲ گزینه مناسبی نیست.

عمر باتری

ایرپاد ۲، تا ۵ ساعت زمان گوش دادن با یکبار شارژ را فراهم می‌کند و این عدد برای ایرپاد ۳ به ۶ ساعت می‌رسد؛ البته با فعال بودن صدای فضایی این زمان به ۵ ساعت کاهش می‌یابد. با در نظر گرفتن قاب شارژ، ایرپاد ۲ می‌تواند بیش از ۲۴ ساعت زمان گوش دادن را فراهم کند و این عدد برای ایرپاد ۳ به حداکثر ۳۰ ساعت می‌رسد.

با ایرپاد پرو می‌توانید تا ۴.۵ ساعت به موسیقی گوش دهید، البته اگر حذف نویز فعال و حالت شفافیت خاموش باشند، این مقدار به ۵ ساعت می‌رسد. با حضور کیس شارژ نیز زمان گوش دادن تا ۲۴ ساعت افزایش می‌یابد. ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو با کیس شارژ مگ سیف همراه هستند که اگر به دنبال شارژ بی‌سیم بدون دردسر هستید، ویژگی خوبی است.

بعد از اینکه ایرپاد ۲ حدود ۱۵ دقیفه در قاب شارژ قرار گیرد، تا ۳ ساعت گوش دادن یا ۲ ساعت مکالمه را ارائه می‌دهد. به ادعای اپل ایرپاد پرو و ایرپاد ۳ تنها با ۵ دقیقه شارژ می‌توانند تا ۱ ساعت مکالمه یا گوش دادن را فراهم کنند. روی کاغذ سرعت شارژ احتمالا یکسان به نظر می‌رسد اما در واقعیت ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو کمی سریع‌تر شارژ می‌شوند.

اگر باتری ایرپاد شما سریعا خالی می‌شود، پیشنهاد می‌کنم مطلب ما در این رابطه را مطالعه نمایید.

مقاومت در برابر آب و عرق

مقاومت در برابر آب و تعریق به یک ویژگی مهم در هدفون برای ورزشکاران تبدیل شده است. متاسفانه ایرپاد ۲ فاقد هر گونه گواهی مقاومت در برابر آب و عرق است. پس اگر می‌خواهید هنگام تمرین با ایرپاد خود به آهنگ گوش کنید، ایرپاد ۲ برای شما مناسب نیست.

ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو هر دو دارای استاندارد IPX4 برای مقاومت در برابر آب و عرق هستند.

تراشه

هر سه ایرپاد با تراشه قدرتمند H1 همراه هستند. بنابراین در این زمینه فرقی نمی‌کند که انتخاب شما کدام است، تجربه جفت سازی و یکپارچه سازی مشابهی را در هر سه دستگاه خواهید داشت. با این تراشه شما امکان فراخوانی دستیار مجازی اپل، یعنی سیری را با گفتن عبارت “Hey Siri” دارید.

مقایسه ایرپاد 2 با ایرپاد 3 و ایرپاد پرو

 

مقایسه ایرپاد ۲ با ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو : قیمت و سازگاری

ایرپاد ۲ با قیمت ۱۲۹ دلار به فروش می‌رسد و قیمت ایرپاد ۳ و ایرپاد پرو نیز به ترتیب ۱۷۹ و ۲۴۹ دلار است.

بنابراین اگر بودجه برای شما خیلی مهم است، باید به دنبال ایرپاد ۲ باشید. اگر می‌خواهید یک هدفون بی‌سیم واقعی با هزینه متعادل داشته باشید، ایرپاد ۳ گزینه شما می‌باشد. اما اگر به دنبال بهترین هستید، ایرپاد پرو با قابلیت‌های خود همان چیزی است که باید خریداری کنید.

ایرپاد ۳ و ایراپاد پرو از آیفون ۶s/SE و جدیدتر، آیپد پرو (همه مدل‌ها)، آیپد ایر ۲ و جدیدتر، آیپد ۵ و جدیدتر، آیپد مینی ۴ و جدیدتر، آیپاد تاچ ۷ و جدیدتر، اپل واچ سری ۱ و جدیدتر پشتیبانی می‌کنند. ایرپاد ۲ جدای از دستگاه‌های گفته شده، با موارد قدیمی‌تر مانند آیفون ۵s، آیپاد تاچ ۶، آیپد ایر و آیپد مینی ۲ نیز سازگار است.

از نظر قیمت و سازگاری، ایرپاد ۲ در مقایسه با ایرپاد پرو و ایرپاد ۳، برتر است.

کدام ایرپاد برای سلیقه شما مناسب است؟

در پایان باید بگوییم که کاملا واضح است ایرپاد ۲ مشتریان بودجه محور را هدف قرار داده است. ایرپاد ۳ پیشنهاد بسیار متقاعد کننده برای کسانی است  که به دنبال یک ایرپاد خوب با قیمت نسبتا مقرون هستند. ایرپاد پرو نیز برای کسانی است که به دنبال ویژگی‌های سطح بالا مانند حذف نویز فعال و حالت شفافیت هستند.

پیشنهاد می‌کنم مطلب ما برای ترفند و نکته‌های ایرپاد را با کلیک در اینجا مطالعه نمایید.

بدون در نظر گرفتن ویژگی‌هایی مانند طراحی مناسب برای بهتر قرار گرفتن در گوش، کنترل بهتر، اکولایزر تطبیقی و پشتیبانی از شارژر مگ سیف، با قیمت ۱۲۹ دلاری و حضور تراشه مشابه دو مدل گران‌تر و کیفیت صدای قابل قبول، ایرپاد ۲ یک گزینه مقرون به صرفه محسوب می‌شود.

با این حال اگر ۵۰ دلار بیشتر هزینه کنید، ایرپاد ۳ را به دست میاورید که طراحی به روزتر، اکولایزر تطبیقی، کنترل بهتر به لطف سنسور نیرو، کیفیت صدای بهتری و پشتیبانی از مگ سیف را دارد.

ایرپاد پرو با قیمت ۲۴۹ دلاری در مقایسه با ایرپاد ۳ بسیار گران به نظر می‌رسد. البته شما حذف نویز فعال با کیفیت به همراه حالت کاربردی شفافیت را دریافت می‌کنید، اما ۷۰ دلار تفاوت نسبت به ایرپاد ۳ زیاد است. با این حال اگر خارج از مرزهای ایران باشید و امکان خرید مستقیم از آمازون را دارید، با تخفیف‌های مناسبی می‌توانید این دستگاه را خریداری کنید و اغلب با قیمت کمتر از ۲۰۰ دلار در دسترس است.

از طريق iPhoneHacks
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.