ارسال تصاویر و ویدیو حذف شونده از طریق واتس اپ

0 63

واتس اپ ویژگی “View Once” یا همان یکبار مشاهده را برای تصاویر و فیلم‌ها به پلتفرم خود اضافه کرده است. این قابلیت همانطور که از نامش پیدا است، رسانه ارسال شده را یکبار به گیرنده نمایش می‌دهد و بعد از آن به صورت خودکار از چت محو می‌شود. بعد از باز شدن تصویر یا فیلم، واژه “opened” جایگزین مورد حذف شده می‌گردد.

واتس اپ چند هفته پیش از ویژگی پیام‌های ناپدید شونده روی پلتفرم خود رونمایی کرد. با این قابلیت پیام‌های ارسالی شما بعد از مدت زمان مشخصی از دستگاه مقصد حذف می‌شوند.

همچنین بخوانید:

ویژگی یکبار مشاهده برای به اشتراک گذاری یادداشت‌ها، پسوردها و سایر اطلاعات حساس که نمی‌خواهید شخص دیگری به آن‌ها دسترسی داشته باشد، عالی است. برای استفاده از این قابلیت واتس اپ خود را به آخرین نسخه آپدیت کنید و هنگام ارسال عکس و فیلم در واتس اپ، روی گزینه ۱ که در کنار دکمه ارسال معمول است، بزنید.

واتس اپ در چند هفته گذشته چندین ویژگی جدید را به پلتفرم خود اضافه کرده است. این قابلیت‌ها شامل پیوستن به تماس گروهی واتس اپ بعد از شروع آن، رابط کاربری جدید تماس و … است. این پلتفرم پیام رسان روی ویژگی‌های مفید دیگری نیز کار می‌کند، مانند پشتیبانی از چند دستگاه که با آن امکان استفاده از یک اکانت روی حداکثر ۴ دستگاه فراهم می‌شود. این شرکت همچنین روی امکان ارسال تصاویر با کیفیت بالاتر در آیفون کار می‌کند.

از طريق WhatsApp
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.