آموزش Untrust کردن کامپیوتر از طریق آیفون

123

زمانی که شما برای اولین بار یک آیفون یا آیپد را به یک کامپیوتر متصل می‌کنید، در آیفون و آیپد از شما پرسیده می‌شود که آیا به این کامپیوتر اطمینان دارید یا خیر، که با زدن گزینه Trust آن را تایید می‌کنید.

با انتخاب گزینه Trust اطلاعات آیفون و آیپد شما در دسترس آن کامپیوتر قرار می‌گیرد و امکان بکاپ گیری و دسترسی به عکس‌ها، فیلم‌ها، مخاطبین و سایر اطلاعات شما فراهم می‌شود.

متاسفانه اپل گزینه‌ای را برای Untrust یا عدم اعتماد به کامپیوتر قرار نداده و اگر شما یکبار یک کامپیوتر را تایید کنید، امکان رد آن در آینده نیست. اما یک راه در این میان وجود دارد که در شرایط خاص می‌توانید از آن استفاده کنید.

این راه ریست کردن تنظیمات Location & Privacy _مکان یابی و حریم خصوصی_ است. با این کار تمامی دسترسی‌های مکان و حریم خصوصی شما ریست می‌شود و باید به اپلیکیشن‌ها مجددا این دسترسی‌ها را بدهید.

برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید.

۱- به تنظیمات _Settings_ آیفون یا آیپد خود بروید.

آموزش Untrust

۲- گزینه General و سپس Reset را انتخاب نمایید.

۳- از منو گزینه Location & Privacy را انتخاب نمایید و از پنجره پاپ آپ باز شده Reset Settings را بزنید.

۴- کار Untrust تمام است و آیفون حالا برای اتصال به تمامی کامپیوترها مجددا از شما تاییدیه می‌خواهد.

همچنین بخوانید:

از طريق iClarified

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.