معمولا در سایتهای اپلی مرسوم نیست که از دستگاههای رقیب تعریف کنند، اما از آنجایی که از ابتدا در اپل خوره اصول حرفهای سرلوحه کار ما بوده، این مطلب را برای شما آماده کردهایم. ما چندی پیش به برتریهای آیفون نسب به اندروید پرداختیم و در این مطلب ۱۵ دلیل مهم برای تغییر آیفون به یک گوشی اندرویدی را برای شما آوردهایم؛ در ادامه با ما همراه باشید.
بهترین دلایل برای مهاجرت از آیفون به اندروید
ما در این مطلب به مزایای پرچمداران اندرویدی نسبت به آیفون میپردازیم و گوشیهای پایین و میان رده موضوع اصلی بحث ما نیستند.
۱- قابلیتهای سفارشی سازی
آیکونها، پس زمینه و محیط دستگاه اندرویدی خود را دوست ندارید؟ چیز مهمی نیست، فروشگاه پلی استور مملو از لانچرها، پک آیکونها و اپلیکیشنهای ساخت ویجت است که ظاهر و رابط کاربری دستگاه را کاملا تغییر میدهند. قابلیتی که شما در آیفون به طور پیشفرض در دسترس ندارید و با جیلبریک، قسمتی از این مسئله برای شما تغییر میکند. سازندگان اندرویدی مانند سامسونگ، شیائومی و اوپو حتی یک قدم جلوتر رفتهاند و یک فروشگاه تم اختصاصی با صدها انتخاب برای کاربران آماده کردهاند.
گوگل نیز از محبوبیت سفارشی سازی اندروید مطلع است و در اندروید ۱۲، با اضافه کردن چند گزینه پیشفرض، تجربه شخصی سازی را به طور قابل توجهی بهبود داده است.
۲- دستیار صوتی گوگل
حتی با وجود پیشرفتهای بسیار سیری، تشخیص گفتار و پاسخ دستیار گوگل بهتر از رقیب اپلی خود است. از نظر فنی دستیار صوتی گوگل در آیفون هم موجود است اما ادغام عمیق با سیستم عامل و سایر برنامههای گوگل، کارایی آن را در اندروید بیشتر کرده است.
۳- پشتیبانی از کارت حافظه
در پرچمداران اندرویدی اسلات کارت حافظه حذف شده است. اما اگر به پرفروشترین دستگاه اندرویدی یعنی گلکسی A51 نگاه کنید، هنوز هم از کارت حافظه پشتیبانی میکند. قطعا بسیاری از کاربران روی به استفاده از فضای ابری آوردهاند اما با سرعت دل انگیز اینترنت ایران، یک کارت حافظه نسبتا ارزان انتخاب مناسبتری است.
۴- تنوع گسترده گزینهها
آیا از آخرین مدل وان پلاس راضی نیستید یا تغییرات گلکسی S21 مطابق میل شما نیست؟ شما میتوانید به سراغ سایر برندها مانند شیائومی و اوپو بروید. دنیای اندروید پر از گزینه است اما کاربران اپل همیشه محدود به انتخاب چند مدل ارائه شده از سوی اپل هستند که معمولا از نظر ظاهری تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند.
همچنین اگر بودجه شما محدود است میتوانید به سراغ برندهای Realme, Poco و حتی سری A سامسونگ بروید و خبری از پرداخت هزینه هزار دلاری برای داشتن یک گوشی هوشمند نیست.
- همچنین بخوانید: گوگل پیکسل ۴a با آیفون SE 2020 : مقایسه
۵- مولتی تسکینگ
درست است که اپل اخیرا روی مولتی تسکینگ بسیار وقت گذاشته است اما هنوز هم کفه ترازو به سمت برندهای اندرویدی سنگینی میکند. پرچمداران فعلی دنیای اندروید همگی از ۸ و ۱۲ گیگابایت رم بهره میبرند و به راحتی میتوانند دهها اپلکیشن را در پس زمینه باز نگه دارند.
۶- ضبط تماس
آیفون هیچ راه حلی برای ضبط تماس به شما ارائه نمیدهد. البته اپلکیشنهای شخص ثالث برای این کار وجود دارند که هر کدام مسائل مربوط به خودشان را دارند. برندهای اندرویدی مانند سامسونگ، شیائومی، وان پلاس، اوپو … قابلیت ضبط مکالمه را به صورت پیشفرض ارائه میدهند.
اگر ضبط تماس یک مسئله مهم برای شما است، آیفون نباید جز گزینههای خرید شما باشد.
۷- پورت هدفون ۳.۵ م.م
اغلب ما به سمت هدفونهای بیسیم رفتهایم اما برخی هنوز هم به هدفونهای سیمی پایبندند و شاید اصلا بنا به دلایل مختلف مانند کمبود شارژ، قصد استفاده از هدفون سیمی را داشته باشند. شما روی آیفون اثری از پورت هدفون ۳.۵ م.م نمیبینید و برای استفاده از این نوع هدفونهای باید روی به استفاده از دانگل بیاورید.
البته در حال حاضر پرچمداران اندرویدی هم این پورت را حذف کردهاند اما برخی از گوشیهای میان رده پرفروش مانند گلکسی A52 و گلکسی A72 این ویژگی را حفظ کردهاند.
۸- نرخ تازه سازی بالاتر صفحه نمایش
تولید کنندگان اندرویدی مدتی است که روی به استفاده از صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی با نرخ لمسی ۲۴۰ هرتز آوردهاند. اما در حال حاضر بهترین آیفون اپل که آیفون ۱۲ پرو میباشد با نرخ تازه سازی ۶۰ هرتزی عرضه میشود. برخی از کاربران شاید این تفاوت را احساس نکنند اما اگر یک آیفون و یک دستگاه اندرویدی با صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی را کنار یکدیگر قرار دهیم، تجربه پیمایش نرم و روان اندروید را کاملا متوجه میشویم. این تفاوت در استفاده روزمره تجربه بهتری را ارائه میدهد.
۹- زوم بهتر دوربین
یکی از مزیتهای سخت افزاری دستگاههای اندرویدی پرچمدار مربوط به زوم بدون افت کیفیت است. گلکسی S21 الترا با بزرگنمایی ۱۰ برابری و می ۱۱ الترا با زوم ۵ برابر روانه بازار میشوند. توجه داشته باشید که ما در مورد زوم بدون افت کیفیت صحبت میکنیم و در گوشیهای اندرویدی زوم ۱۰۰ و ۱۲۰ برابری هم در دسترس هستند.
این زوم بالاتر قطعا مفید است و حتی میتواند حداقل به عنوان یک عنصر سرگرم کننده در سیستم دوربین حضور داشته باشد.
- همچنین بخوانید: وان پلاس ۸ پرو در مقابل آیفون ۱۱ پرو مکس
۱۰- همکاری برنامهها با یکدیگر
آیا تا به حال سعی کردهاید که از برنامه توییتر آیفون یک لینک یوتیوب را باز کنید؟ این لینک در مرورگر پیشفرض سافاری و یا مرورگر داخلی تویتر باز میشود. اگر یک لینک آمازون را در برنامه واتس اپ باز کنید، در مرورگر پیشفرض باز میشود و نه در برنامه آمازون. این اتفاق از نظر کاربر تجربه مطلوبی نیست. در اندروید اپلیکیشنها این مشکل را ندارند و شما یک تجربه بینقص برای جابجایی بین برنامهها از طریق لینک دارید.
۱۱- برنامههای مسیج شخص ثالث
شما برای برنامه مسیج آیفون فقط اپلیکیشن پیشفرض اپل را دارید. خبری از امکاناتی مانند ستاره دار کردن پیام وجود ندارد و سازماندهی مسیجها در حد متوسط است. آیفون به توسعه دهندگان شخص ثالث امکان خواندن مسیجها را نمیدهد و این عملا امکان توسعه اپلیکیشن به این منظور را غیرممکن میکند. اما در اندروید اپلیکیشنهایی مانند Microsoft SMS Organizer و دهها انتخاب دیگر دارید که به مراتب بهتر از اپلیکیشن پیشفرض مسیج آیفون هستند.
قسمت دیگری که به خاطر دسترسی ندادن به پیامها مختل میشود، اپلیکیشنهای حسابداری مبتنی بر پیامک است که بر اساس پیامکهای بانکی به صورت خودکار ورودی و هزینه را وارد میکنند.
۱۲- شارژ سریع
اپل هرگز پیشگام باتری و فناوری شارژ سریع نبوده است. همین امر در آخرین پرچمدار آیفون هم صدق میکند. از طرف دیگر پرچمداران اوپو و وان پلاس شارژرهایی با سرعت ۶۵ وات را ارائه میدهند. با این شارژرها ظرف نیم ساعت ۶۰-۷۰ درصد باتری دستگاه شارژ میشود.
بعضی از پرچمداران اندرویدی شارژ سریع بیسیم تا ۵۰ وات ارائه میدهند چیزی که در آخرین مدل آیفون با سرعت ۱۵ وات صورت میپذیرد.
۱۳- بازگشت به عقب!
آیا تغییرات آخرین نسخه یک اپلیکیشن را دوست ندارید و یا با مشکلی شما را مواجه کرده است؟ در آیفون وقتی یک اپلیکیشن را آپدیت کنید راهی برای بازگشت ندارید اما در اندروید به سادگی و با پیدا کردن فایل APK آن اپلیکیشن میتوانید نسخه مورد نظرتان را نصب کنید.
۱۴- احراز هویت بیومتریک
فیس آیدی اپل در شرایط عادی بهتر از سنسور اثر انگشت است اما با وجود ویروس کرونا و استفاده همگان از ماسک، حسگر اثر انگشت دستگاههای اندرویدی راحتی بیشتری را نسب به فیس آیدی به ارمغان میآورد.
۱۵- مدیریت فایل بهتر
برنامه Files پیشرفت خوبی در این زمینه برای اپل بود. اما این برنامه نمیتواند با فایل منیجرهای قدرتمندی مانند Solid Explorer Pro و ES File در اندروید رقابت کند. شما قطعا در مقایسه اندروید و iOS متوجه برتری مدیریت فایل اندروید میشوید. همچنین اگر از ویندوز استفاده میکنید اجباری به استفاده از آیتونز ندارید.