اپل روی پنل‌های اولد نازک‌تر بدون لایه پلاریزر کار می‌کند

گزارش جدید از زنجیره تامین کره حاکی از آن می‌باشد که اپل در حال توسعه نمایشگرهای اولد نازک‌تری است که می‌تواند در آینده برای ساخت گوشی هوشمند تاشو استفاده گردد. گفته می‌شود این فناوری مشابه نمایشگرهای استفاده شده در Galaxy Z Fold3 کمپانی سامسونگ است.

نمایشگرهای تاشو یک محدودیت ذاتی دارند؛ آن‌ها باید به اندازه کافی قوی باشند تا در مقابل تا شدن‌های مکرر از باز و بسته کردن گوشی‌های هوشمند جان سالم به در برند. تولید کنندگان نمایشگر از فناوری اولد استفاده کرده‌اند و تلاش‌های زیادی در راستای مشکل کاهش طول عمر داشتند اما پبیشرفت کند بوده است.

صفحه نمایش‌های اولد معمولا با قرار دادن لایه‌هایی از مواد خاص برای کار، نور پس زمینه، لمس، محافظت و … تولید می‌شوند. از زمان ظهور گوشی‌های هوشمند تاشو، تولید کنندگان نمایشگر با ترکیب لایه‌های مختلف به دنبال رسیدن به بهترین نتیجه برای عملکرد مناسب دستگاه بوده‌اند.

اگرچه شرکت‌ها با ترکیب لایه‌های پنل OLED به میزان قابل قبولی از موفقیت دست یافتند، اما Galaxy Z Fold3 رویکرد متفاوتی داشت. در این دستگاه لایه پلاریزه کننده به طور کامل از پنل اولد حذف شد و صفحه نمایش تا حدی نازک‌تر گردید. این فناوری میدان محیطی نام گرفت. گزارش اخیر حاکی از آن است که اپل نیز با حذف لایه پلاریزه کننده یک صفحه نمایش در حال توسعه، از همین روش پیروی می‌کند.

مانند عینک‌های آفتابی پلاریزه، لایه پلاریزر به نمایشگر اولد کمک می‌کند تنها در جهت‌های خاص اجازه عبور نور را بدهد و سایر جهت‌ها مسدود هستند. این امر باعث بهبود دید نمایشگر و البته کاهش روشنایی کلی می‌گردد. این گزارش خاطر نشان می‌کند که شرکت‌ها معمولا کاهش روشنایی را با افزایش مصرف برق پنل‌ها جبران می‌کنند. با این حال این یکی از موارد مهم در کاهش طول عمر موثر صفحه نمایش می‌باشد.

این گزارش با استناد به منابع در زنجیره تامین اپل می‌گوید که کوپرتینویی‌ها قصد دارند از این نمایشگر در یک دستگاه لمسی تاشو استفاده کنند. شایعات در مورد آیفون تاشو همچنان منتشر می‌شوند اما مطابق انتظار، چیزی از سوی اپل رسما اعلام نشده است.

آیفون انعطاف پذیرآیفون تاشو