اپل در حال حاضر دو مدل ایرپاد را روانه بازار میکند؛ ایرپاد و ایرپاد پرو و قصد دارد نسلهای بعدی آنها را با بهبود و پیشرفتهای مختلف روانه بازار کند. طبق حق اختراع ثبت شده این کمپانی، اپل ممکن است روی نوع دیگری از هدفونها هم کار کند و که برای انتقال صدا از هدایت استخوانی یا القای استخوانی استفاده میکند.
به تازگی یک حق اختراع از سوی USPTO (دفتر ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده آمریکا) به اپل اعطا شده و نشان میدهد که این شرکت در تلاش است با استفاده از دو روش رساندن صدا به کاربر، بهبود قابل توجهی را اعمال کند. جدای از روش معمول انتقال صدا از طریق هوا، این کمپانی در تلاش است القای استخوانی را هم ترکیب کند.
روش ارائه شده توسط اپل استفاده همزمان از طریق هوا و هدایت استخوانی است که کیفیت و حجم صدا را بیشتر میکند. القای استخوانی یک فناوری است که به کمک لرزش، صدا را از طریق جمجمه به گوش میرساند. این کمک میکند که گوشها برای شنیدن صدای محیط یا مصارف دیگر آزاد باشد. با این حال انتقال استخوانی نمیتواند طیف صوتی کاملی که گوش انسان میشنود را ارائه کند. به طور مثال گوش انسان میتواند فرکانسهای صدای ۲۰ تا ۲۰ هزار هرتز را بشنود اما جمجمه قادر به انتقال فرکانسهای زیر ۴ هزار هرتز است.
از سوی دیگر به خاطر ارتعاشات روی جمجمه، برخی از کاربران احساس یک لرزش را خواهند داشت و میتواند باعث کاهش راحتی استفاده از ایرپاد شود. اپل برای حل این مشکل نیز یک روش ارائه کرده است. فرکانسهای محدوده بالا از طریق هوا منتقل میشوند اما فرکانسهای کم و میانه با استفاده از کمپرسور پردازش میشوند و بعد از کاهش دامنه پویا، سیگنالهای فشرده از طریق القای استخوانی به گوش کاربر فرستاده میشوند.
پس این همه کار اضافه برای چیست؟ اپل در حق اختراع خود ادعا کرده که این باعث میشود گوش کاربر کاملا بسته نشود و بتواند صدای محیط را بشنود. این یعنی کل پکیج یک صدای با کیفیت و حجم بالا ارائه میدهد و در عین حال کاربر صدای محیط را هم میشنود.
اما به نظر میرسد که این حق اختراع بیشتر برای هدستهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده کاربر دارد. چون این هدستها روی جمجمه را پوشش میدهند و انتقال صدا از این طریق راحتتر است.
همچنین بخوانید: